Coralreef.dkCoralreef.dk er en privatejet hjemmeside med det ene formål at videreformidle viden om saltvandsakvarie-hobbyen.


Da siden ikke er en del af en virksomhed eller organisation er vi 100 % neutrale og har ingen anparter i noget. Informationerne og holdningen på siden er derfor upartisk og tager udgangspunkt i forfatterens/skribentens egen holdning.


Målet med coralreef.dk er med tiden at være et digitalt opslagværk for viden omkring saltvandsfisk, koraller, teknik og diverse guides i forhold til akvariehobbyen. Dette er ledsaget af en blog som holdes opdateret med diverse historier, news og informationer der tilknytter sig hobbyen.  


Da siden udlukkende drives af frivillig arbejdskraft tager det tid - har du lyst til at være en del af teamet eller bidrage med billeder og lign., kan du henvende dig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..      

God læselyst.


På vegne af Coralreef.dk

Anders Sørensen     

Foder

  • Fiskefoder
  • Mysis - fang-selv

Hjemmelavet fiskefoder

 

Lav dit eget fiskefoder og giv dine fisk de bedste betingelser. Opskriften kan varieres alt efter hvilken type fisk man holder, carnivore/herbivore.

Afhængig af størrelsen på fiskene kan man lave foderet mere eller mindre groft.

Read More

Mysis er små krebsdyr i familen Mysidae. Mysis er godt foder til fiskene og samtidigt er det spændende, at fodre med levende dyr og se fiskenes naturlige jagtinstinkt slå til. I denne guide kan du læse hvor og hvordan du fanger Mysis selv - og tag familien med, det er nemlig noget alle kan være med til!

Read More

Danske saltvandsbutikker

Oversigt over danske saltvandbutikker.

Gå til kortet

Gå til kortet

Coralreef.dk på facebook

Like Coralreef.dk på Facebook og få det hele med.

 Coralreef.dk på facebook.dk

Gå til Facebook

Reefbuilders RSS


Warning: XMLReader::open(http://reefbuilders.com/feed/) [xmlreader.open]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/coralreef.dk/public_html/libraries/joomla/feed/factory.php on line 44

Warning: XMLReader::open() [xmlreader.open]: Unable to open source data in /var/www/coralreef.dk/public_html/libraries/joomla/feed/factory.php on line 44
Feed not found

Menu

  • 1